Yellow and Red Retro Special Offer Instagram Post (1)
demo-attachment-228-Subtraction-4

10 години СБР Петрич

Специален бонус

✅По случай 10 годишнината на СБР Петрич продължаваме с подаръците и бонусите за нашите скъпи пациенти. Всички, които ще постъпят за лечение и рехабилитация през месец август ще бъдат настанени без да заплащат потребителска такса! 🫶 Очакваме ви!

demo-attachment-37-Subtraction-3

Специален пакет

За пациентите на СБР Петрич

☀️Специална ексклузивна оферта за пациентите на СБР Петрич 👌

Предоставяме на нашите пациенти изключителната възможност да се възползват от пакет за рехабилитационни процедури и престой на преференциални цени.🔝🔝🔝

Всеки наш пациент може да съчетае грижата за здравето си с престой във Сандански и Петрич. Да се възползва едновременно от климатичните и балнео ресурси и на двата града. 🏞️

Като пациенти на МЦ Панорама ще бъдете настанени за 4 нощувки в Хотел Панорама Сандански на преференциални цени за двойно настаняване. Единично настаняване не се предлага. Х-л Панорама предлага чудесно обслужване и разполага с вътрешен и външен минерален басейн. Ще можете
да се насладите на престоя си съчетавайки провеждането на процедури с лечебната сила на минералната вода. След което ще продължите рехабилитацията си в Специализирана болница за рехабилитация Петрич с болничен престой за 7 дни.

Побързайте и резервирайте своята дълга възстановителна почивка за лято 2024! Изисква се предварителна резервация.

+359 878 104 141
www.sbrpetrich.eu

423315298_986949036286594_4930446859434920347_n
demo-attachment-228-Subtraction-4

10 години СБР Петрич

Специален бонус

Приятели, продължаваме с изненадите и специалните бонуси към Вас - нашите пациенти и приятели. Както знаете тази година СБР Петрич стана на 10 години и по повод тази специална годишнина подаряваме на всеки постъпил за лечение през месец юли 3 броя процедури по избор от следните:

Лечебна луга - има лечебно действие при заболявания и травми на опорно-двигателния апарат, болки в ставите, артрити, възпаления, счупвания, невралгия, плексити и др.
Електросън - помага за намаляване на стреса , подобряване на съня, тревожността и напрежението и концентрацията.
Биорезонанс - волкано запер - спомага укрепването на имунната система, като предпазва организма от бактериални, паразитни и вирусни инфекции, подобрява паметта и мозъчната дейност.